Zespół Szkolno-Przedszkolny w Gorzyczkach
Data wytworzenia: | 2021-02-19 09:34:19 |
---|---|
Redaktor: | Patas Krzysztof |
Opis: | Modyfikacja treści strony |
Płatności za wyżywienie dzieci należy uregulować przelewem do 10-tego każdego miesiąca za poprzedni miesiąc na wygenerowany indywidualny rachunek bankowy wg. informacji wygenerowanej przez system ATMS Kids.
Została równiez uruchomiona możliwość płatności poprzez system płatności internetowych PRZELEWY 24. Koszt opłaty za przelew wynosi 0,7 % naliczone od przelewanej opłaty w danym miesiącu - opłata ta obciąża wpłącającego (rodzica).
PONIEDZIAŁEK: 22.02.2021 r.
Śniadanie: Chleb(1), masło (7), filet z kurczaka zapiekany na maśle (1), polędwica sopocka (1), serek almette śmietankowy (7), papryka kolorowa, sałata lodowa , herbata z miodem i cytryną
Przekąska: Herbatniki kokosowe (1)
Obiad: Zupa pomidorowa z białym ryżem zabielana (1,7), pierogi z truskawkami, masłem i cukrem (1,7)
Podwieczorek: Koktajl truskawkowy (7)
WTOREK: 23.02.2021 r.
Śniadanie: Chleb (1) , masło (7), frankfuterki na gorąco (1), keczup (1), serek topiony śmietankowy (7), herbata z miodem i cytryną
Przekąska: Jabłko
Obiad: Rosół z mini łezką i zieloną pietruszką (1), kotlety mielone panierowane (1,3), ziemniaki, kapusta zasmażana (1), kompot
Podwieczorek: Banan
ŚRODA: 24.02.2021 r.
Śniadanie: Płatki chocapic z mlekiem (1,7), rogal/bułka (1), masło (7), dżem truskawkowy niskosłodzony, twarożek z brzoskwinią (7), herbata owocowa
Przekąska: Banan
Obiad: Krem z buraków czerwonych z ziemniakami, spaghetti z mięsem mielonym w sosie pomidorowo-ziołowym z żółtym serem (1,7), kompot
Podwieczorek: Mus owocowy Kubuś
CZWARTEK: 25.02.2021 r.
Śniadanie: Bułka (1) , masło (7), ser żółty (7), serek capresi śmietankowy (7), pomidorki koktajlowe, ogórek zielony, sałata lodowa, kakao (7)
Przekąska: Gruszka
Obiad: Krem z soczewicy czerwonej z warzywami i groszkiem ptysiowym (1), kiełbasa pieczona (1) , ziemniaki z cebulką (1), surówka z ogórka kiszonego, kompot
Podwieczorek: Serek waniliowy z serduszkiem waflowym suchym (1,7)
PIĄTEK: 26.02.2021 r.
Śniadanie: Chleb (1), masło (7), pasta z tuńczyka w sosie majonezowym (3,7), jajko gotowane (3) , papryka kolorowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7)
Przekąska: Pomarańcza
Obiad: Zupa fasolowa z ziemniakami zabielana (7), makaron z musem truskawkowym (1) , kompot
Podwieczorek: Danio saszetka (7)
Informujemy, że w naszej kuchni , przygotowując codzienne posiłki, wykorzystujemy składniki, które mogą powodować alergie lub reakcje nietoleracji. Należą do nich:
ALERGENY
ZAŁĄCZNIK II do rozp. nr 1169/2011
Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji
Jeżeli Państwa dziecko jest uczulone na któryś z wyżej wymienionych składników, prosimy o przekazanie takiej informacji wychowawczyni grupy, do której uczęszcza dziecko.