Zespół Szkolno-Przedszkolny w Gorzyczkach
Data wytworzenia: | 2021-03-18 08:18:08 |
---|---|
Redaktor: | Patas Krzysztof |
Opis: | Modyfikacja treści strony |
Płatności za wyżywienie dzieci należy uregulować przelewem do 10-tego każdego miesiąca za poprzedni miesiąc na wygenerowany indywidualny rachunek bankowy wg. informacji wygenerowanej przez system ATMS Kids.
Została równiez uruchomiona możliwość płatności poprzez system płatności internetowych PRZELEWY 24. Koszt opłaty za przelew wynosi 0,7 % naliczone od przelewanej opłaty w danym miesiącu - opłata ta obciąża wpłącającego (rodzica).
PONIEDZIAŁEK: 22.03.2021 r.
Śniadanie: Kiełbaski frankfuterki na gorąco (1), ketchup (1) , chleb (1), masło (7), serek śmietankowy capresi (7),
pomidorki koktajlowe, herbata z miodem i cytryną
Przekąska: Woda Kubuś Woter / Biszkopty (1)
Obiad: Zupa jarzynowa wieloskładnikowa na rosole,
Ryż na mleku z jabłkiem prażonym (7) , kompot
Podwieczorek: Kinder mleczna kanapka (1,7)
WTOREK: 23.03.2021 r.
Śniadanie: Bułka (1,7) , masło (1) , szynka z kurczaka gotowanego (1), ser żółty (7),
ogórek zielony, sałata lodowa, herbata owocowa
Przekąska: Herbatnik zbożowy (1)
Obiad: Rosół z nitkami (1) i zieloną pietruszką, Chickensy drobiowe, ziemniaki,
surówka z białej kapusty z koperkiem w sosie koperkowo-ziołowym (1), kompot
Podwieczorek: Banan
ŚRODA: 24.03.2021 r.
Śniadanie: Płatki chocapic czekoladowe na mleku (1,7) , chałka (1), masło (7),
nutella czekoladowa, dżem truskawkowy niskosłodzony (1), herbata owocowa
Przekąska: Banan (1)
Obiad: Zupa pomidorowa z białym ryżem zabielana (7)
Gulasz wieprzowy (1), kasza pęczak (1) , fasolka szparagowa zielona gotowana
z masłem i sezamem (11), kompot
Podwieczorek: Jabłko
CZWARTEK: 25.03.2021 r.
Śniadanie: Tosty (1) z masłem (7), szynką konserwową (1) , żółtym serem (7), keczup (1),
sok marchwiowo-owocowy
Przekąska: Chrupki kukurydziane
Obiad: Krem marchewkowy z grzankami (1)
Zapiekanka makaronowa (1) z kurczakiem, papryką kolorową, kukurydzą konserwową, brokułami,
żółtym serem (7) w sosie pomidorowo-ziołowy, kompot
Podwieczorek: Serek waniliowy z serduszkiem waflowym suchym (1,7)
PIĄTEK: 26.03.2021 r.
Śniadanie: Chleb (1), masło (7) , pasta jajeczna (1,3,7), pomidor, ogórek zielony,
rzodkiewka, herbata z miodem i cytryną
Przekąska: Herbatnik maślany Leibniz (1)
Obiad: Barszcz z ziemniakami, filet z mintaja panierowany (1) ,
frytki z piekarnika, surówka z marchewki i jabłka, kompot
Podwieczorek: Danonek do picia (1,7 )
Informujemy, że w naszej kuchni , przygotowując codzienne posiłki, wykorzystujemy składniki, które mogą powodować alergie lub reakcje nietoleracji. Należą do nich:
ALERGENY
ZAŁĄCZNIK II do rozp. nr 1169/2011
Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji
Jeżeli Państwa dziecko jest uczulone na któryś z wyżej wymienionych składników, prosimy o przekazanie takiej informacji wychowawczyni grupy, do której uczęszcza dziecko.