Zespół Szkolno-Przedszkolny w Gorzyczkach
Data wytworzenia: | 2021-06-15 15:02:52 |
---|---|
Redaktor: | Patas Krzysztof |
Opis: | Modyfikacja treści strony |
Płatności za wyżywienie dzieci należy uregulować przelewem do 10-tego każdego miesiąca za poprzedni miesiąc na wygenerowany indywidualny rachunek bankowy wg. informacji wygenerowanej przez system ATMS Kids.
Została równiez uruchomiona możliwość płatności poprzez system płatności internetowych PRZELEWY 24. Koszt opłaty za przelew wynosi 0,7 % naliczone od przelewanej opłaty w danym miesiącu - opłata ta obciąża wpłącającego (rodzica).
PONIEDZIAŁEK: 14.06.2021 r.
Śniadanie: Chleb (1) , masło (7) , parówki z szynki (1), keczup , ser żółty(7), herbata z cytryną
Przekąska: Chrupki kukurydziane /Arbuz
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem zabielana (1,7)
Chckiensy drobiowe, ćwiartki ziemniaczane pieczone, fasolka szparagowa zielona gotowana , kompot
Podwieczorek: Soczek 0,2 ml 100 %
WTOREK: 15.06.2021 r.
Śniadanie: Chałka (1), masło (7), sok pomarańczowy 100 %
Przekąska: Woda Kubuś Woter
Obiad: Zupa jarzynowa (brokuł, kalafior, marchwka, ziemniak) zabielana (7)
Makaron z musem truskawkowym (1), kompot
Podwieczorek: Banan
ŚRODA: 16.06.2021 r.
Śniadanie: Płatki kukurydziane na mleku (7), bułka (1), masło (7), kiełbasa szynkowa (1) ,
Przekąska: Arbuz
Obiad: Krem kalafiorowy z ziemniakami
Pieczeń ze schabu (1) , sos (1), kasza pęczak (1),
surówka z marchewki i jabłka, kompot
Podwieczorek: Jabłko
CZWARTEK: 17.06.2021 r.
Śniadanie: Bułka (1) , masło (7), jajko gotowane (3), pomidor, ogórek zielony,
rzodkiewka, sałata lodowa, sok marchwiowo-owocowy
Przekąska: Truskawki
Obiad: Rosół z nitkami i zieloną pietruszką
Kotlet drobiowy panierowany (1,3) ziemniaki, surówka białej kapusty z marchewką,
jabłkiem i koperkiem w sosie jogurtowo-majonezowym (7), kompot
Podwieczorek: ½ drożdżówki z jabłkiem
PIĄTEK: 18.06.2021 r.
Śniadanie: Chleb (1), masło (7), jajecznica na maśle ze szczypiorkiem (3,7),
ogórek zielony, herbata z cytryną
Przekąska: Arbuz
Obiad: Zupa fasolowa zabielana z ziemniakami (1,7)
Pierogi z truskawkami, masłem i cukrem (1,7)
Podwieczorek: Koktajl truskawkowy (7)
Informujemy, że w naszej kuchni , przygotowując codzienne posiłki, wykorzystujemy składniki, które mogą powodować alergie lub reakcje nietoleracji. Należą do nich:
ALERGENY
ZAŁĄCZNIK II do rozp. nr 1169/2011
Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji
Jeżeli Państwa dziecko jest uczulone na któryś z wyżej wymienionych składników, prosimy o przekazanie takiej informacji wychowawczyni grupy, do której uczęszcza dziecko.